چند روز پیش تلگرام اعلام کرد که کاربران این پلتفرم می توانند از طریق کیف پول تلگرام ، ارز تتر را بدون کارمزد انتقال دهند. این موضوع به دلیل کارمزد صفر در نقل و انتقال ارزی برای تمام کاربران در سطح جهان بسیار جذاب بوده و در نتیجه کیف پول تلگرام با استقبال زیادی نیز روبرو شده است.
با این حال کاربران ایرانی به دلیل تحریم ها نمی توانند باز هم از این خدمات استفاده کنند چرا که برای برداشت رمزارزها نیاز به احراز هویت است و این موضوع برای کاربران ایرانی در حال حاضر ممکن نیست.
البته باید به این نکته توجه کنیم که کیف پول Tonkeeper روی شبکه TONدر حال حاضر محدودیتی برای کاربران ایرانی در خصوص برداشت و واریز رمز ارزها اعمال نکرده است اما این موضوع می تواند به سرنوشت بسیاری از پلتفرم های دیگر ختم شود که حساب کاربران ایرانی در آنها مسدود شده است.
موضوع تحریم ایران و مشکلات متعدد برای کاربران ایران موضوع جدیدی نیست و سالهاست که ما با این مشکل دست به گریبان هستیم. از نظر تاریخچه تحریمی کاربران ایران در زمینه رمز ارز ها باید به سال 2018 باز گردیم. آمریکا در این سال تحریمهای تازهای علیه ایران وضع کرد اما تا سه سال بعد، شرکتهای فعال در حوزه رمز ارز سختگیری چندانی برای احراز هویت نداشتند تا اینکه گزارش رویترز درباره ارائه خدمات بایننس به کاربران ایرانی و نگرانی از جریمههای سنگین دولت آمریکا، منجر به سختگیری شدیدتر این شرکتها یکی پس از دیگری شد.
کاربران ایرانی از آن تاریخ به بعد یا با هویت جعلی در این بازار حضور دارند یا مدام مشغول مهاجرت از پلتفرمی به پلتفرم دیگر هستند و ریسک بالای کار با پلتفرمهای نا معتبر و یا مسدودی دارایی هایشان را پذیرفتهاند.
در ادامه این روند نا عادلانه علیه کاربران ایرانی فعال در صنعت رمزارزها، کیف پول تلگرام هم به جمع دیگر پلتفرم هایی اضافه می شود که نام ایران در لیست آنها جایی ندارد.
پیشنهاد مطالعه: انتقاد مدیرعامل تلگرام از سیاست های انحصاری اپل