در زمان وقوع این حمله سایبری علیه مایکروسافت، گزارشهای زیادی به بزرگی آن اشاره کرده بودند و اکنون گزارش جدیدی که توسط رویترز منتشر شده، گستردگی این نقض اطلاعاتی را تایید میکند. همچنین مایکروسافت در حال حاضر با نظارت شدید رگولاتوریها و مقامهای ناظر برای امنیت سیستمهای خود در برابر تهدیدات خارجی مواجه است.
سال گذشته، یک گروه هکر چینی نیز بهطور جداگانهای به مایکروسافت حمله کرده بود و هزاران ایمیل متعلق به دولت ایالات متحده را به سرقت برده بود.
در حالی که دولت روسیه هرگز به اتهامات هک مایکروسافت پاسخ نداده است، غول ردموندی گفته است که این هکرها محققان امنیت سایبری را که در حال بررسی اقدامات گروههای روسی بودند، هدف قرار دادهاند.
اطلاعرسانی به مشتریان آسیبدیده مایکروسافت
سخنگوی مایکروسافت بدون اشاره به تعداد دقیق مشتریان تحت تاثیر حمله، اعلام کرده که به اطلاعرسانی به مشتریان ادامه خواهد داد و همچنین ایمیلهای در معرض خطر را با مشتریان خود به اشتراک میگذارد.
ماجرای این حمله سایبری به ژانویه امسال بازمیگردد، زمانی که گروه هکری روسی Midnight Blizzard به مایکروسافت حمله کرد. در آن زمان گفته شده بود که این گروه به «درصد بسیار کمی» از حسابهای ایمیل این شرکت نفوذ کرده است. چهار ماه بعد، اعلام شد که هکرها همچنان در تلاش برای نفوذ هستند و این موضوع نگرانی بسیاری از شرکتهای صنعت امنیت را برانگیخت، زیرا آسیبپذیری سیستمهای مایکروسافت را نشان میدهد.
تمام این موارد باعث شد تا یک جلسه اضطراری در کنگره برگزار شود و در این جلسه، «برد اسمیت»، رئیس مایکروسافت، تعهد داد که امنیت حتی از توسعه هوش مصنوعی نیز برای این شرکت اولویت بالاتری دارد.
اظهارات سخنگوی مایکروسافت مبنی بر اینکه امنیت حتی از توسعه هوش مصنوعی نیز برای این شرکت مهمتر است ؛ نشان می دهد که در این شرکت تکنولوژی همزمان با ارتقای امنیت پروژه های توسعه هوش مصنوعی نیز برای عقب نماندن از هوش مصنوعی دیگر شرکت های غول دنیا در جریان است. استفاده از هوش مصنوعی در گوشی های هوشمند و گجت های مختلف در یک سال گذشته باعث شده است یک رقابت فشرده میان شرکت های مختلف برای دستیابی سریعتر به فناوری های مبتنی بر هوش مصنوعی شود و در این مسیر می توان گفت که گوشی های هوشمند سامسونگ و اپل و گوشی های شیائومی تا امروز پیشتاز این فناوری به حساب می آیند.