در آستانهی معرفی رسمی گوشی Nothing Phone 3 ، اطلاعات جذابی از نخستین هدفون دورگوشی شرکت «ناتینگ» با نام Nothing Headphone 1 منتشر شده که توجه علاقهمندان به گجتهای صوتی را جلب کرده است. این محصول قرار است در تاریخ ۱۰ تیرماه (۱ ژوئیه) در کنار نسل جدید گوشی ناتینگ رونمایی شود.
براساس گزارش منابع آگاه، هدفون جدید از درایورهای ۴۰ میلیمتری بهرهمند خواهد بود که با همکاری برند خوشنام بریتانیایی KEF طراحی و تنظیم شدهاند. وزن هدفون در حدود ۳۲۹ گرم عنوان شده و باتری آن در حالت خاموش بودن فناوری حذف نویز فعال (ANC) میتواند تا ۸۰ ساعت پخش موسیقی ارائه دهد. اما در صورت فعال بودن ANC، این عدد به حدود ۳۵ ساعت کاهش مییابد.
ویژگیهای احتمالی هدفون Nothing

پس از لو رفتن رندرهای رسمی Nothing Phone 3، حالا جزئیات بیشتری از هدفون جدید این برند توسط فاشکنندهی شناختهشده، یوگش برار، منتشر شده است. گفتنیست حدود یک ماه پیش، ناتینگ بهصورت رسمی اعلام کرده بود که در حال توسعه این هدفون بوده و عرضه آن برای تابستان ۱۴۰۴ برنامهریزی شده است.
ناتینگ با تکیه بر طراحی متفاوت و همکاری با برند صوتی معتبری مثل KEF، قصد دارد با هدفون جدیدش وارد بازار هدفونهای ردهبالای دورگوشی شود. درایورهای بزرگ، شارژدهی قدرتمند و طراحی مینیمال که از DNA ناتینگ الهام گرفته، نشان میدهد این محصول فقط یک ابزار صوتی نیست؛ بلکه بخشی از هویت برند در تجربهی صوتی محسوب میشود. اگر قیمتگذاری هوشمندانهای داشته باشد، ممکن است به رقیبی جدی برای برندهایی مثل سونی و بوز تبدیل شود.
رقابت ناتینگ با بزرگان صدا؛ هدفون 1 با ادعای برتری بر ایرپاد مکس
ناتینگ با نخستین هدفون دورگوشی خود، قصد دارد پا به میدان رقابتی بگذارد که نامهایی چون اپل، سونی و سامسونگ سالهاست در آن خوش میدرخشند. این هدفون که بهطور رسمی در ۱۰ تیرماه رونمایی خواهد شد، از نظر وزنی بین دو رقیب مستقیم خود قرار دارد: سبکتر از ایرپاد مکس اپل (۳۸۴ گرم) اما سنگینتر از سونی WH-1000XM6 (۲۵۲ گرم) است. با این حال، ناتینگ مدعی است عملکرد محصولش حتی از ایرپاد مکس نیز فراتر خواهد رفت.
در بخش کیفیت صدا، هدفون جدید از درایورهای ۴۰ میلیمتری بهره میبرد که با همکاری برند خوشنام بریتانیایی KEF، تنظیم شدهاند. KEF یکی از نامهای معتبر در صنعت صوتی حرفهای است و بیشتر بهخاطر تولید اسپیکرها و سابووفرهای ردهبالا شناخته میشود. این همکاری در حالی صورت گرفته که رقبایی همچون سامسونگ با خرید شرکت Harman، برندهایی مانند JBL، AKG و Harman Kardon را در اختیار دارد.