طبق این قرارداد، از چندین گوشی آیفون به همراه مدلهای یادگیری ماشینی برای این منظور استفاده میشود.Genius Sports در گفتوگویی با The Verge اعلام کرده است که فناوری تشخیص آفساید آن تحت عنوان «فناوری آفساید نیمهکمکی» (SAOT) شناخته میشود. این فناوری قادر است رندرهای سهبعدی دقیق از موقعیت هر بازیکن در زمین ایجاد کند، که به داوران کمک میکند تا به دقت محل خط آفساید را شناسایی کرده و موقعیت تمامی بازیکنان نسبت به آن را مشخص کنند.
استفاده از آیفون برای تشخیص خطاهای آفساید
برای پیادهسازی این تکنولوژی به دوربینهای 4K فراوانی نیاز است که هزینه زیادی را به دنبال دارد. به همین دلیل، Genius Sports تصمیم گرفته است از گوشیهای آیفون به عنوان جایگزین مقرونبهصرفه استفاده کند. این شرکت همچنین در زمینه توسعه نرمافزار با این دستگاهها آشنایی زیادی دارد.
هدف این پروژه استفاده از بین 24 تا 28 گوشی آیفون، به ویژه مدلهای آیفون 15 پرو، برای تأمین پوشش کامل از میدان و حاشیههای آن است. با این روش، فناوری تشخیص آفساید Genius Sports قادر خواهد بود «بین 7000 تا 10000» نقطه داده جمعآوری کند و شبکهای سهبعدی از موقعیتهای بازیکنان ایجاد کند. این مقدار از داده به حل بسیاری از مشکلات سیستمهای قبلی، از جمله تداخل نور، کمک میکند.
علاوه بر این، آیفونها قادر به فیلمبرداری با نرخ فریم بسیار بالا هستند و Genius Sports قصد دارد از سرعت 100 فریم در ثانیه برای فیلمبرداری استفاده کند، اگرچه آزمایشهایی با سرعت 200 فریم در ثانیه نیز انجام شده است.
طبق گزارش Wired، این شرکت سیستم خود را در چند فصل گذشته برای مسابقات فوتبال آموزش داده است تا مشکلات و چالشهای آن را برطرف کند.
در دنیای فوتبال، مشکلات مرتبط با آفساید همچنان وجود دارد، حتی با وجود سیستمهای کمک داور ویدیویی (VAR) که از دوربینها و فناوریهای یادگیری ماشینی بهره میبرند.