گوگل نیز با آگاهی از این موضوع اعلام کرده که طراحی گوشیهای پیکسل را با در نظر گرفتن استفاده از قاب محافظ انجام داده است.
کلود زلوگر، سرپرست طراحی گوشیهای پیکسل گوگل، در مصاحبه با اینورس درباره رویکرد این شرکت در طراحی گوشیها، به ویژه در مورد استفاده از قابها صحبت کرد. جالب اینجاست که زلوگر اعتراف میکند که با شروع فرایند ساخت سری پیکسل 8، تیم طراحی گوگل از همان ابتدا در نظر داشت که بسیاری از کاربران از این گوشی بههمراه قاب محافظ استفاده خواهند کرد. به همین دلیل آنها این موضوع را هنگام طراحی گوشی مدنظر داشتند. زلوگر میگوید:
(شما باید همیشه به تمام جنبههای محصول فکر کنید. یکی از موارد مهم این است که 90 درصد افراد از کیس استفاده میکنند. در زمان پروسه ساخت پیکسل 8، از ابتدا شروع به طراحی محصول با کیس کردهایم. بنابراین قبل از اینکه به رنگبندی این گوشی فکر کنیم، ابتدا باید این گوشی را طوری طراحی میکردیم که عالی بهنظر برسد و هنگام در دست گرفتن آن حس خوبی داشته باشیم.)
برخی متخصصان و منتقدان به این رویکرد در طراحی، معتقدند که گوگل میتوانست به جای طراحی گوشیهایی که با قابهای محافظ همخوانی دارند، گوشیهایی را طراحی کند که بدون قاب نیز از دوام کافی برخوردار باشند.
این تحلیلگران باور دارند که در صورتی که شرکتهای تولید کننده موبایل، به ویژه گوگل، گوشیهای گران قیمت خود را با دوام بیشتری طراحی کنند، دیگر 90 درصد از دارندگان گوشیهای هوشمند نیازی به قاب محافظ نخواهند داشت.
گوشی های هوشمند نسبت به مدل های اولیه تلفن های همراه با نقطه ضعف ظرافت بیش از اندازه روبرو هستند درحالی که گوشی های سابق مانند مدل های مختلف شرکت نوکیا عموما از دوام و کیفیت ساخت بالا همراه بودند و کاربران دغدغه ای از بابت آسیب دیدن گوشی هایشان نداشتند.
به نظر می رسد که شرکت های سازنده باید به فکر افزایش دوام و کیفیت ساخت گوشی های خود نیز باشند تا دیگر نیازی به استفاده از قاب های محافظ وجود نداشته باشد.
پیشتر نیز خبر پشتیبانی نرم افزاری 7 ساله گوشی پیکسل ۸a منتشر شد. انتشار چنین اخباری نشان از رویکرد جدید گوگل در بازار گوشیهای موبایل است.